یکی از روشهای تزیین
کیک استفاده از ژله نوشتاری هست اسم دیگه اش پایپینگ ژل یا بریلو هست
ژله بریلو
نوعی ژله روان است که میتوان غلظت آن را بسته به نوع استفاده (عمدتا روکش بریلو روی کیک ) مشخص کرد. درتزئین کیک با ژله بریلو، یا تمام سطح کیک و شیرینی با ژله بریلوی روان پوشانده میشود قیمت شیرینی خامه ای مشهد بستگی به حجم موجود در هر بسته و برند محصول دارد همچنین بستگی به کیفیت ساخت نیز دارد
یا از ژل با غلظت بالا برای طراحی روی کیک و شیرینی و بیسکوییت استفاده میشود. ژله بریلو در بازار با نامهای مختلفی به
فروش میرسد و میتوان آن را از لوازم قنادی و سوپرمارکتهای معتبر تهیه کرد اما
درستکردن آن در منزل نیز کار بسیار راحت و سریعی است و توصیه ما به شما این است
که به جای خریدن ژله بریلوی حاضری از بازار، آن را در منزل با رنگ و طعم دلخواه
خود درست کنید. برای تهیه ژله بریلو دستورهای گوناگونی
وجود دارد که در اینجا سعی شده چند نمونه از بهترین و سادهترین آنها به شما
آموزش داده شود تا بتوانید برای تزیین کیک و شیرینیجات خانگی خود از آنها
استفاده کنید و دیگران را شگفتزده نمایید.
حتماً
موقع خوردن بعضی کیک ها و یا شیرینی ها که با یک سس براق و رنگی و شیرین تزئین و
سرو شده اند رو به رو شدین و نظر شما رو به خودش جلب کرده. اگر از دوستان علاقه
مند به کیک و شیرینی باشین که قطعاً نام این سس یا ژله معروف رو شنیدین و اگر به
تازگی به این رشته علاقه پیدا کردین بهتر معرفی کنم نام این سس یا ژله براق
“بریلو” هست
دستور پخت ژله بریلو
ابتدا دو قاشق
غذاخوری سر پر نشاسته ذرت را با ۳ قاشق آب سرد کاملا حل کرده کنار می گذاریمبعد آب ، شکر ، آب
لیمو ترش تازه (اگر از آبلیموی آماده استفاده کنید رنگ ژله کدر خواهد شد ) را درون
قابلمه ی کوچکی ریخته روی شعله ی گاز قرار می دهیم تا به جوش بیاید و شکر حل شوددر این مرحله نشاسته
ای که کنار گذاشته بودیم به مواد اضافه کرده سریع هم می زنیم تا ژله سفت شود و به
غلظت مناسب برسد و به رنگ شفاف در بیایدحالا ژله بریلو آماده
است آن را در کاسه های کوچک تقسیم کنید بسته به مقدار نیازتان با رنگ خوراکی مایع
یا ژله ای به رنگ مورد نظر در بیاورید و برای تزیین کیکها مورد استفاده قرار دهید
.
طرز تهیه ژله بریلو با پودر آگار آگار
برای تهیه ژله بریلو با پودر آگار آگار ابتدا آب و 2/3 شکر
را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.
بقیه شکر را با آگار آگار مخلوط کرده و کنار بگذارید.
بعد از آنکه کمی جوشید، شکر مخلوطشده با آگار آگار را به همراه جوهر
لیمو به آب اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد.
بعد از سردشدن ترکیب، اسانس و رنگ خوراکی مورد نظر را به ژله بریلو
اضافه کنید.
:تهیه اگار
آگار ماده
ای ژلاتینی است که حاوی پلی ساکارید های بدون شاخه است و از دیواره سلولی بعضی از
جلبک های قرمز و جلبک های دریائی
(seaweed)بدست می آید.آگار در محیط های کشت میکروبی
و به عنوان یک ملین ودر بستنی سازی مورد استفاده قرار می گیرد.آگار یک پلیمر از
مونومر های گالاکتوز می باشد و این پلیمر به عنوان ساختمانهای اولیه نگهدارنده
دیواره سلولی جلبک ها عمل می کند.طرز تهیه آگار بدین شکل است که ابتداجلبک ها را
شستشو می دهند تا مواد خارجی آز آن جدا شود. سپس آن را در آب ریخته و به مدت چند
ساعت حرارت می دهند .بدین ترتیب آگار در آب حل می شود .مخلوط حاصل را از صافی عبور
می دهند تا مواد باقی مانده جلبک از مخلوط جدا شود .آنگاه مایع فیلتر شده داغ را
سرد می کنند و بدین ترتیب یک ژل بدست می آید که حاوی 1 درصد آگار است.ژل را به
قطعاتی تقسیم می کنند و برای از بین بردن نمکهای محلول در آن آگار را شستشو می
دهند و اگر نیاز باشد برای از بین بردن رنگ آن از مواد سفید کننده و رنگ بر
استفاده می کنند و در نهایت آب را از ژل جدا کرده و آگار بدست می آید .
تزئین کیک با ژله بریلو
ابتدا کیک
را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده.لایه ها را با خامه و مواد دلخواه روی یکدیگر قرار
داده. خامه را به رنگ دلخواه درآورده و کاملا روی کیک را با آن
بپوشانید. سپس مقداری ژله بریلو را با رنگ دلخواه مخلوط کرده و برای اینکه
روکش ژله ای کیک طعم خوبی داشته باشد یک بسته ژله آماده را که فقط با یک لیوان آب
جوش حل شده را با بریلو که به رنگ قرمز درآمده مخلوط کرده و به آرامی روی کیک
ریخته و کیک را با گل مصنوعی و یک ریسه مروارید پلاستیکی و نقل نقره ای
خوراکی تزیین کنید.
بریلوی آلبالو
شما می
توانید بریلو آلبالو را برای انواع کیک و بسته به سلیقه تان استفاده کنید. بریل.
قرمز رنگ خاصی به کیک و شیرینی شما می دهد و می توانید آن را زیباتر کنید.
مهمترین کاربرد های ژله بریلو
یکی از
مهم ترین کاربردهای بریلو، براق کردن و جلوگیری از تماس هوا با میوه ها و تزئینات
است . بریلو رقیق شده با استفاده از برس قنادی برای حفظ رنگ، تازه موندن و براق شدن
میوه ها روی اون ها زده می شود.
بریلو به
صورت غلیظ برای نوشتن و طراحی روی کیک و به صورت رقیق شده به عنوان سس براق
استفاده دارد. این سس به تنهایی کاربردی نیست و ابتدا باید کیک با خامه، باترکریم
یا گاناش پوشیده و بعد روی اون بریلوی رقیق ریخته شود.
از بریلو
برای انتقال طرح به روی کیک هم استفاده می شود. برای این کار باید طرح مورد نظر رو
پرینت گرفته و روی اون یک کاغذ روغنی تمیز بگذارید. در قیف بریلو بریزید و خطوط
روی طرح رو با بریلو مشخص کنید، انگار که دارید از رو یه نقاشی کپی می کنید . کاغذ روغنی رو روی کیک برگردونید به طوری
که قسمت بریلو دار با سطح کیک مماس شود و قسمت تمیز کاغذ پشت باشد و با استفاده از
قلمو به آرومی روی خطوط بکشید تا طرح بریلو منتقل شود. در انتها بین خطوط رو با
خامه، باترکریم یا بریلو پر کنید.
بریلو مثل
خامه و باترکریم در قیف ریخته می شود و از اون برای نوشتن، رنگ کردن و طرح دادن
روی کیک و دسر استفاده می شود، با این تفاوت که تزئینات با بریلو فرم شفاف و ژله
ای دارند
و…
مرکز فروش انواع محصولات قنادی
هنر قنادی
در جای جای جهان دارای اهمیت زیادی است و بسته به جغرافیا و فرهنگ هر منطقه انواع
شیرینی ها و کیکها همواره شیرینی بخش لحظات شاد و خاطره انگیز بوده است شغل قنادی
به چند بخش تقسیم میشود برای مثال : شییرینی تر ” شیرینی خشک ” آبنبات سازی ”
شکلات سازی و … در این میان هر چه کیک و یا شیرینی با مواد اولیه مناسب پخته شود و
هر چه با سلیقه خوب تزئین شود خاطرات زیباتری در ذهن ها ثبت میشود.
برای پخت و تزئین کیکها و شیرینی ها
نیازمند مواد اولیه تازه و با کیفیت و هچنین قالبها و ابزارهای تخصصی هستید . در
نظر داشته باشید که فقط استفاده از مواد اولیه با کیفیت و تازه ملاک یک کیک یا
شیرینی و حتی یک دسر درجه یک نیست و حتما توجه ویژه ای باید به ظاهر آن داشته
باشید تا کیفیت نمود بهتری پیدا کند برای همین منظور لوازم قنادی نارمیلا انواع
قالبها و ابزارهای به روز جهانی را برای رفاه حال شما عزیزان عرضه میدارد کیفیت
و قیمت مناسب از برترین فاکتورهای لوازم قنادی نارمیلا میباشد
در ضمن برخی سایت ها در صورت خرید شیرینی دانمارکی با سایز بزرگتر به شما تخفیف ویژه خواهند داد که این موضوع به نفع شما می باشد و به خصوص برای افرادی که صاحب کارگاه های تولید شیرینی هستند مناسب است
آرزوی لحظاتی شاد و شیرین برای شما عزیزان
داریم
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.