یکی از شیرینی های سالم و سنتی که طرفداران زیادی دارد شیرینی نخود چی است که امروزه با مواد اولیه درجه یک و کیفیت بالا در شرکت های تولیدی تهیه می شود. برای خرید شیرینی نخود چی با بهترین کیفیت و قیمت مناسب می توانید به شرکت های تولیدی یا نمایندگی ها مراجعه نمایید. در ادامه مطلب از نمایندگی پخش آن، بزرگترین بازار فروش و نحوه تهیه شیرینی نخود چی و کلوچه نوشین به بحث و بررسی خواهیم پرداخت.
نمایندگی پخش انواع شیرینی نخود چی در بازار
شرکت های تولید کننده دارای نمایندگانی در اکثر شهرهای کشور هستند که محصولات آنها را به صورت کلی و جزیی با بهترین کیفیت به مشتریان ارائه می کنند که با مراجعه به نمایندگی شیرینی نخود چی می توانید آن را با بهترین برند و کیفیت بالا همچنین قیمت مناسب خریداری کنید.
قیمت شیرینی نخود چی و کلوچه خرمایی با توجه به برند، کیفیت، نوع بسته بندی، نحوه خرید و فروش و غیره متفاوت است که با مراجعه به شرکت های تولیدی یا نمایندگی ها می توانید از قیمت مطلع شوید و راه آسانتر ورود به سایت معتبر می باشد زیرا هر روز بروزرسانی می شود همچنین تماس تلفنی با دفتر شرکت نیز انتخاب مناسبی است که برای خریدی بهتر از کارشناسان شرکت مشورت می گیرید.
بزرگترین بازار شیرینی نخود چی در ایران
یکی از محبوب ترین انواع شیرینی هاست که ترد و خوش طعم و مقوی بوده و در ایام عید استفاده زیادی دارد و با توجه به کیفیت و ویژگی های خوب از فروش خوبی برخوردار است و مشتریان زیادی دارد. بازار شیرینی نخود چی بسیار پررونق می باشد و در مراکز خرید معتبر و قنادی ها با بهترین کیفیت به فروش می رسد.
فروش شیرینی نخود چی در شرکت های تولیدی، نمایندگی ها، قنادی ها، عمده فروشی ها و فروشگاه های اینترنتی با قیمت مناسبی صورت می گیرد که با مراجعه به این مراکز علاوه بر ارزان بودن قیمت، محصولی با کیفیت مرغوب دریافت می کنید.
نحوه تهیه شیرینی نخود چی در منزل
با استفاده از آرد نخود چی مرغوب و باکیفیت می توانید یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها را در منزل تهیه کنید. در تهیه انواع شیرینی به مواد اولیه باکیفیت نیاز داریم.
مواد لازم برای تهیه آن عبارت است از:
- آرد نخود چی
- کره یا روغن جامد
- هل ساییده
- پودر قند یا شکر
- زعفران ساییده
- پودر یا خلال پسته و بادام
ابتدا کره به دمای محیط رسیده را با همزن برقی چند دقیقه همزده و سپس پودر قند یا شکر را اضافه کرده تا کاملا حل شود همچنین با اضافه کردن پودر هل به هم زدن ادامه می دهیم. آرد الک شده اضافه و مخلوط کرده تا خمیری یکدست حاصل شود و بعد آن را در سلفون قرار داده تا 5 الی 6 ساعت استراحت کند.
فر با دمای 160 درجه سانتی گراد را روشن نموده و در سینی فر کاغذ روغنی قرار داده، خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز کنید و با استفاده از قالب دلخواه شروع به قالب زده نموده، داخل سینی بچینید، بوسیله پودر پسته و بادام تزیین کنید، به مدت 15 الی 25 دقیقه داخل فر گذاشته تا کمی طلایی شود، بعد از خارج کردن از فر باید کاملا خنک شده و در ظرف مناسب بچینید و سرو نمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.